Категорії
Без категорії

Виставка Володимира Казаряна «Мистецтво під мікроскопом» або “Восьме чудо світу”

Унікальна виставка мікромініатюрних портретів та скульптур вже в Умані!

Виставка мініатюр Володимира Казаряна «Мистецтво під мікроскопом» вражає кожною деталлю та надможливими здібностями майстра.

Володимир Едуардович Казарян — видатний майстер світового мікромініатюрного мистецтва, творець витворів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Людина рідкісного обдарування, яскравий представник типу «універсальної людини». Він не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його девіз — «Неможливе зробити можливим!».

Своєю творчістю Володимир Казарян демонструє безмежність людських можливостей.

За весь свій творчий шлях майстру віртуозу вдалося створити колекцію мікрошедеврів що складається з 500 мініатюр. Жодна з них не має собі аналогів. Ідею створення скульптур, автор розробляє сам.

Для кожної з них творець виготовляє інструменти, якими переважно є шматочки синтетичного алмазу, або різці, виготовлені з надміцної сталі. Матеріалом для експонатів слугує усе мініатюрне — від людських волосин та макових зерняток до мікроскопічних частинок слонової кістки. А далі кропітка і довготривала робота під мікроскопом.

Кожна готова робота знаходиться у окремій скляній кулі, куди вмонтовано потужний лінзу із здатністю збільшувати у 300-кратному розмірі.

Виставки вже об’їздила всю Україну, та побувала в Єгипеті, Прибалтиці, Чехії та США.

В Уманському краєзнавчому музеї виставка експонується всі літні місяці!  

Інформація за тел. (04744) -3-75-11

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *